Pedra de tartera de Maria Barbal a “Balla’m un llibre” de la Revetlla de Sant Jordi. A la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp el 21/04/17

balla'm un llibre 2017 genèric

Balla’m un llibre és un projecte que va iniciar el Servei de Biblioteques a l’abril del 2015 amb la col·laboració de l’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya i l’Institut Català de les Empreses Culturals en el marc de la Revetlla de Sant Jordi i de l’Any de les Biblioteques. Consisteix en un cicle de coreografies curtes basades en obres literàries que són interpretades a cinc biblioteques públiques d’arreu de Catalunya. Cadascuna de les peces coreogràfiques és creada expressament per a l’ocasió i per a cada biblioteca i els seus lectors.

A Tremp tindrem la coreògrafa i ballarina Sonia Fernández Lage que interpretarà Pedra de tartera de Maria Barbal.  Pretèn obrir les portes al contingut de la història buscant els enllaços que donin pas al moviment i d’aquí a la dansa.

La coreògrafa ha volgut generar un vincle entre l’obra, la biblioteca i la proposta coreogràfica, construint un projecte on els tres elements puguin estar en relació i on cadascú pugui aportar el seu gra de sorra a la part artística. Sense pretendre ser una aproximació narrativa a l’obra, el contingut del llibre és el referent principal per a la construcció de la peça.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s